De Witgoed Dokter
Uw Erkende Witgoed Monteur in de provincie Flevoland, Noord-Holland, Utrecht, Gooi en Vechtsreek.
 
 
 

Printplaatreparatie


PRINTPLAAT REPARATIE DROGERS

Ik kom als witgoedmonteur geregeld jonge machines tegen die problemen hebben in de printplaat. De machine wil dan bijvoorbeeld van het ene op het andere moment niet meer aan, of het duurt te lang voordat de machine een displayweergave geeft.

Deze klachten kom ik vooral tegen bij wasdrogers van de merken Bosch, Siemens, Aeg, Zanussi, Electrolux, Whirlpool en Bauknecht.

Omdat de prijzen van printplaten van tegenwoordig kunnen oplopen tot meer dan € 300,- (exclusief de kosten voor de monteur) is het in veel gevallen niet de moeite om de printplaat te vervangen en beland een machine van een paar jaar oud zo op de schroothoop.

Omdat het natuurlijk bizar is dat zo’n nieuwe machine op de schroothoop beland heb ik uitgezocht wat de problemen zijn in de printplaat en heb ik nu de mogelijkheid de printplaten te repareren.
Wij geven 12 maanden garantie op de reparatie!

Hoe gaan wij te werk?

U geeft per email aan  info@deprintplaatmonteur.nl dat u een defecte wasdroger heeft die helemaal niets meer doet en vermeld tevens de gegevens van de machine, uw naam,adres,woonplaats en uw telefoonnummer waar u op bereikbaar bent.

Er zijn 2 opties om een reparatie aan de printplaat te laten uitvoeren.

Optie1:

Wij nemen per telefoon dezelfde dag contact met u op om een afspraak in te plannen.
De monteur komt bij u langs, lokaliseert het probleem en indien de printplaat defect is haalt hij deze eruit om mee te nemen naar de werkplaats.
In de werkplaats wordt de printplaat gerepareerd en u wordt direct na reparatie gebeld om een afspraak te maken voor het terugplaatsen van het onderdeel.

Optie:

U haalt zelf het volledige frontpaneel, mbv de bijgeleverde instructie en voorzien van duidelijke foto's, los van de machine en stuurt die in een stevige doos naar ons op.
In de werkplaats wordt de printplaat gerepareerd en u wordt direct na reparatie gebeld om aan te geven dat de gerepareerde printplaat weer wordt retour gestuurd naar u.

De tijd dat u de wasdroger niet kunt gebruiken is gegarandeerd maximaal 5 werkdagen.

Mail voor een afspraak naar:

info@deprintplaatmonteur.nl


 
E-mailen
Bellen
Info