De Witgoed Dokter
Uw Erkende Witgoed Monteur in de provincie Flevoland, Noord-Holland, Utrecht, Gooi en Vechtsreek.
 
 
 

VOOR AL UW VRAGEN, ADVIEZEN EN SERVICE AAN WITGOED APPARATEN.


Reparatie aan de volgende apparaten:

Wasmachines, Wasdrogers, Vaatwasmachines, Ovens, Fornuizen, Kookplaten, Side By Side koelkasten, Koelkasten, Vriezers, Combi-Magnetrons en Afzuigkappen.

Zowel Inbouw als Vrijstaand

Wij zijn erkend en een geautoriseerde servicepartner van de merken: Beko, Blomberg, LG, General-Electric, Falcon, Lofra en Vzug.


BEL VOOR EEN AFSPRAAK 06-10011961 

of mail naar 

service@dewitgoeddokter.com


Op alle reparaties zit 3 maanden garantie excl gebruikersfouten.


Nieuws


Terug naar overzicht

12-04-2020

Corona Perikelen

Het coronavirus houdt de gemoederen flink bezig en is zowel op het werk als in onze sociale omgeving het gesprek van de dag.
Binnen onze organisatie blijven we de ontwikkelingen nauwgezet volgen, zitten we dicht op de bal en doen we er alles aan om onze dienstverlening richting onze klanten te borgen vanuit een veilige en gezonde werkomgeving.

Wanneer u met ons een afspraak maakt vragen wij u met de volgende punten rekening te houden:
- Wanneer u verkouden bent of andere symptonen heeft die eventueel aan corona te koppelen zijn, vragen wij u de afspraak met ons te annuleren.
- Wanneer wij bij u zijn tijdens het bezoek, vragen wij u gepaste afstand van minimaal 3 meter met de monteur te bewaren, om u en onze gezondheid te waarborgen. In sommige gevallen, wanneer de ruimte te klein is, wordt u verzocht in een andere ruimte te verblijven tijdens het bezoek van de monteur.


Mocht u twijfelen of vragen hebben, neem dan contact met ons op, bij voorkeur per mail of what's app.Terug naar overzicht
Externe Links:


ESR Witgoed 

https://www.reparatiewasmachinevaatwasser.nl 


De Witgoed Monteur 

https://www.dewitgoedmonteur.nl


Vzug  

https://vzug.com


ChowRescue

www.chowrescue.nl
 

 
 
E-mailen
Bellen
Info